Agenda

Terug naar Overzicht
Santelli - Roeland Bakker.jpg

Jeugdcircus Santelli - PLUK - UITVERKOCHT

Entree: 7,50 | Datum: 13/01/2018 | 14:30 - 16:00 uur

Plaatsing wachtlijst is mogelijk. Neem contact op via info@cczuidhorn.nl of bel 0594) 507088.

Bekende karakters uit het boek  Pluk van de Petteflet komen in deze circusvoorstelling van de Jonge Talenten  tot leven. Kom kijken hoe Zaza, de kakkerlak, en mevrouw Helderder elkaar de stuipen op het lijf jagen. Ook Pluk, Aagje, de stampertjes en de krullevaar halen acrobatische toeren uit.

Pluk

Pluk is de nieuwste voorstelling van de Jonge Talenten van Circus Santelli. Bekende karakters uit het boek  Pluk van de Petteflet komen in deze circusvoorstelling tot leven.

 

Kom kijken hoe Zaza, de kakkerlak, mevrouw Helderder de stuipen op het lijf jaagt en hoe zij op haar beurt, probeert om Zaza op alle mogelijk manieren te bestrijden. 

Pluk overtuigt Aagje met zijn stoere handstanden om met hem te spelen. Geniet van de acrobatische toeren van de stampertjes, de krullevaar hoog op de eenwieler en de heen- en weerwolf die balancerend op ’t koord, de overkant probeert te bereiken.

 

Zal het mevrouw Helderder lukken alles schoon en helder te krijgen? We zien het op het grote eindfeest!

 

De jonge talenten

Pluk is een voorstelling die gespeeld wordt door de Jonge Talenten van Circus Santelli. Deze 16 kinderen tussen de 8 en 13 jaar trainen onder intensieve begeleiding van deskundige trainers 4 tot 8 uren per week.

 

De entree bij onze voorstellingen is inclusief één kop koffie, thee of fris voor de voorstelling. Losse kaartverkoop in het CCZ bij de bibliotheek tijdens de vaste openingstijden én op de dag zelf. Reserveren: info@cczuidhorn.nl. Meer informatie vindt u op www.cultureelcentrumzuidhorn.nl